Premio Pneu OK - Hlučín, je spolehlivý autoservis a pneuservis - máme potřebné znalosti, moderní vybavení a specializovanou infrastrukturu. Servis poskytuje zákazníkům širokou škálu profesionálních automobilových služeb. Dohodněte si schůzku v našem osvědčeném autoservisu. Premio autoservis Pneu OK se nachází ve městě Hlučín, v ulici Markvartovická 1416/2.

Letní pneumatiky

Pro teplejší měsíce, vhodné na suchý i mokrý povrch.

Vyhledat pneumatiky

Zimní pneumatiky

Pro nízké teploty, nejlepší pro déšť, led nebo sníh.

Vyhledat pneumatiky

Celoroční pneumatiky

Pro použití ve všech ročních obdobích, v zimě i v létě.

Vyhledat pneumatiky
expert

Obraťte se na naše odborníky

Chcete si domluvit schůzku nebo máte další dotazy k pneumatikám nebo službám? Doporučujeme kontaktovat autoservis sítě PREMIO. Odborně vyškolení zaměstnanci rádi rozptýlí veškeré vaše pochybnosti a pomohou vám se správným rozhodnutím.

Premio, odborníci

na pneumatiky

a autoservis

ve vašem okolí

Premio je franšízová síť více než 40 rodinných firem v České republice.

 

Odborníci společnosti Premio jsou nadšenci zaměření na individuální přístup. Zákazník tak získá pozitivní zkušenost jak během přezutí pneumatik, tak při autoservisních pracích na svém voze.

 

Pneumatiky

Potřebujete nové pneumatiky? Kupte pneumatiky online včetně bezplatné rozšířené záruky a ve čtyřech jednoduchých krocích si rovnou rezervujte návštěvu v Premio servisu. Nebo navštivte váš nejbližší servis Premio, kde vám pomůžeme s výběrem vhodných pneumatik včetně montáže.

Autoservis

Potřebuje vaše auto opravit? Kvalifikovaní odborníci servisní sítě Premio rychle diagnostikují poruchu a navrhnou optimální řešení. Veškeré servisní práce budou samozřejmě zahájeny až po určení rozsahu oprav, které si odsouhlasíte.

Potřebujete poradit?

Nejste si jisti, jaké pneumatiky si vybrat nebo jakou opravu vaše vozidlo vyžaduje? Odborníci ze servisní sítě Premio vám rádi pomohou. Navštivte nejbližší Premio servis nebo se obraťte na naši zákaznickou linku na čísle 800 505 090.