Nakupujte pneumatiky jak vám vyhovuje!

Kup si sadu čtyř nových osobních pneumatik Goodyear od 17 palců včetně montáže na stránkách  epremio.cz nebo přímo v kamenném servise Premio.

Jednoduše registruj svůj nákup pomocí online formuláře na webu MyPremio.

Získej odměnu ve formě virtuální předplacené platební karty, kterou lze použít všude, kde je akceptována Mastercard.

Kupte pneumatiky online

Vyhledej servis

a rezervujte si schůzku

Vyhledání profesionálního prodejce ve vašem okolí a rezervaci schůzky jsme ještě více usnadnili prostřednictvím našeho snadno použitelného vyhledávače prodejců pneumatik a servisů.

Vyhledej servis

 














Získaná odměna závisí na koupených pneumatikách:


Velikost 17" – 800 CZK,

Velikost 18" – 1 000 CZK,

Velikost >=19" – 1 200 CZK.

Jaké jsou podmínky propagace?

Pneumatiky Goodyear můžete zakoupit jak online v internetovém obchodě Premio, tak ve vybraném servisním středisku Premio ve vašem okolí. Důležité! Pro účast v kampani je nutná montáž pneumatiky na vaše vozidlo.

 

Po registraci nákupu na webu MyPremio obdržíte odměnu na e-mail uvedený při registraci. E-mail bude obsahovat podrobnosti o virtuální kartě spolu s krátkými pokyny, včetně nutnosti stažení bezplatné aplikace za účelem aktivace a následné používání karty (Google Pay nebo Apple Pay). Předplacenou kartu lze použít všude tam, kde je akceptována karta Mastercard.

 

Akce platí v termínu: 18.03.2024 do 31.05.2024

 

Organizátorem akce je společnost Goodyear Polska, a proto jsou ceny vypláceny v polské měně. Virtuální předplacené karty budou dobité částkou (PLN) ve výši odpovídající hodnotě udělené ceny (CZK). Platí kurzy měn platné v den nákupu karty. Podrobnosti naleznete v pravidlech akce.

 

Pravidla kampaně naleznete zde.

Poznejte službu Premio lépe!

V Čechách jsou k dispozici autoservisy Premio, které vám umožní jednoduchý nákup včetně objednání na servis. Můžete přejít na webovou stránku, vybrat si nejbližší servis a zjistit, zda jsou služby dostupné online přímo k rezervaci nebo zda je nutné ohledně služby kontaktovat samotný servis! Kromě výměny nebo oprav pneumatik je v nabídce široká škála autoservisních služeb pro komplexní péči o vaše auto a to po celý rok.